High Performance Coach - Træningsoptimering


High Performance Coach er tilbuddet til dig, der gerne vil styrke din præstation i sport gennem en målrettet træning. Målrettet træning kræver, at at alle områder af træningen prioriteres. I sejlsport findes der gode tekniske og taktiske trænere, men der er et manglende fokus og kunnen indenfor målrettet fysisk og psykologisk/mental træning og optimering for ikke landsholdssejlere.

High Performance Coach er også for sejlklubber, der ønsker at opstarte fysisk træning eller ønsker et samarbejde omkring den fysiske træning, som klubben udbyder. Samarbejdet kan også indeholde træning på vandet, hvor Rie's lange internationale karriere samt omfattende uddannelse gør hende i stand til at træne og coache på vandet indenfor teknik, taktik og strategi, samt det psykologiske/mentale aspekt af sejlsport.

På denne hjemmeside kan du se mere om High Performance Coach. High Performance Coach drives af Rie Buchardt Christiansen, som i over 15 år har sejlet på højt internationalt niveau, heriblandt 470-jolle sammen med Signe Livbjerg (bronze-medaljetager ved OL i Athen 2004) med henblik på OL i Beijing 2008.

Under udgivet litteratur findes artikler og rapporter omkring det fysiske aspekt i sejlads samt andre sportsgrene, som Rie har været med til at udgive.